NELT FARMACIJA

Saradnja na promociji i razvoju tržišta farmaceutskih brendova

Sa jednom od najvećih domaćih kompanija NELT, smo razvili dugogodišnju saradnju na promociji i razvoju tržišta farmaceutskih proizvoda – lekova, lekovitih sredstava i dijetetskih suplemenata.

Promocija kolekcija SEBAMED kozmetike

Jedan od naših najuspešnijih projekata je izgradnja imidža Sebamed brenda na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore – za kolekcije „Baby Sebamed“, „Sebamed Sun Care“ i „Sebamed PRO“.

Sebamed PRO - Kampanja "Više od lepe kože!"

Nakon globalnog uspeha na tržištu medicinske kozmetike, kompanija Sebamed je pokrenula i brend „Sebamed PRO“ sa jakim zaštitnim i anti-age svojstvima, namenjenog najpre osobama sa osetljivom i problematičnom kožom i osobama čija koža svakodnevno trpi oštećenja zbog pojačane šminke ili znojenja (javne i estradne ličnosti, glumice, sportistkinje …).

Brend ambasador - popularna glumica Nina Janković

Kao osnovu za promociju novog brenda „Sebamed PRO“ iskoristili smo izuzetan imidž koji Sebamed proizvodi imaju kod mladih mama i njihovih beba sa zahtevnom i problematičnom kožom. Veoma popularna glumica Nina Janković je u vremenu pripreme kampanje postala mama pa smo iskoristili tu priliku  za osmišljavanje naše kampanje. Nina je postala brend ambasador Sebamed proizvoda na tržištima Srbije i okolnih zemalja.
Promotivni materijali su izazvali veliko interesovanje među distributerima Sebamed-a iz celog sveta a centrala kompanije u Nemačkoj je proglasila kampanju „Više od lepe kože“ za najbolje pripremljenu promociju Sebamed PRO brenda na svetu.

"Više od lepe kože" - proglašena za najbolju kampanju "Sebamed PRO" brenda na globalnom tržištu!