Knjiga: Umeće preobražaja života – Dušan Jovanović

Cena knjige je 1888 dinara + poštarina

  Broj poručenih knjiga (obavezno polje)

  Knjige Umeće preobražaja života - Dušan Jovanović
  Knjiga Umeće preobražaja života - Dušan Jovanović

  Umeće preobražaja života otkriće vam:

  – Kako naše odluke utiču na naš život?
  – Kako otkriti i živeti svoju misiju-svrhu?
  – Kako učiniti preobražaj života ako život krene stranputicom?
  – Kako planirati i ostvariti životne ciljeve?
  – Značaj znanja i duhovnog tragalaštva.
  – Kako disciplina ima moć da menja život?
  – Kako postaviti životne ciljeve?
  – Kako život u skladu sa zakonima univerzuma postaje bogatiji?
  – Novu reč LJUBIPLINA koja je kovanica od dveju reči ljubav + disciplina.
  – Kako preživeti krizna vremena, kakva je nova Nojeva kapsula?

  Često je pitanje kom žanru knjiga pripada?

  Knjiga je miks svih životnih saznanja sakupljanih četrdeset godina, zabeleženih ovoga trenutka.
  Pored ezoterije, teozofije, filozofije, ima dosta elemenata ličnog i poslovnog podučavanja (coaching).
  Knjiga pripada životu. Ova knjiga pred Vama se bavi još: pozitivnim mislima, životnom filozofijom, služi kao vodič sa životnim uputstvima, namenjena je duhovnim tragaocima.
  Pomaže u otkrivanju životne svrhe, govori o značaju odluka, znanja, discipline i života u skladu sa Zakonima univerzuma.

  Ovo je knjiga životnih uputstva.

  O autoru

  Knjigu sam napisao da bih pomogao mladim ljudima. Meni je nedostajala ovakva knjiga u mlađim godinama. Zamislite kakav paradoks! Kada kupite najobičniji komad nameštaja daju vam uputstvo, delove i alat za sklapanje. A u život vas puste bez životnog uputstva.

  Dušan Jovanović
  , autor

  Biografija

  Dušan Jovanović inspiriše na promene, menja pogled na život promenom tačke pogleda, podizanjem nivoa svesnosti. A onda kada postepeno shvatite da ništa više ne ostaje isto, da je sve u promenama, uz umetnost sitnih koraka, mic po mic, čini život lepim u svom okruženju.

  Dušan je rođen 1956. godine u Gornjem Milanovcu, gde  je završio osnovnu i mašinsko-tehničku školu, diplomirao je 1980. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Radnu karijeru je započeo u FAD-u Gornji Milanovac, potom IPM Beograd, pa Metalac Gornji Milanovac, Vapeks Čačak i na kraju Weiss Profil, Bugarska firma sa predstavništvom u Beogradu.

  Dušan Jovanović - Umeće preobražaja životaNa kraju karijere je osnovao konsultantsku kompaniju sa kojom pomaže razvoj privrede. Gde god da je pružio svoje konsultantske usluge, pravio je rast u periodu od 3 – 4 godine od neverovatnih 300-500%. Kao konsultant Dušan je održao veliki broj seminara, radionica i team building-a.

  Sada promoviše svoju knjigu Umeće preobražaja života i uči ljude kako da lepše i lakše žive, kako da promenom misli postanu bogatiji.

  Oženjen je i otac četvoro predivne dece i deda jednog unuka.

  Dušan Jovanović - Umeće preobražaja života

  Rekli su o knjizi

  Sa promocije knjige

  „Umeće preobražaja života“ Dušana Jovanovića predstavljeno beogradskoj publici

  Predstavljen svojevrsni priručnik za mlade u donošenju bitnih životnih odluka

  Nakon Gornjeg Milanovca i Palića beogradskoj publici predstavljena je knjiga „Umeće preobražaja života“ autora Dušana Jovanović koja se bavi egzistencionalnim pitanjima i predstavlja sveobuhvatni vodič na svim životnim putovanjima.

  „Ova knjiga je meni nedostajala kada sam bio mlad. Namenjena je svim mladim ljudima, ali će sigurno poslužiti i ostalima. Paradoks, prilikom kupovine bilo kakvog komada nameštaja mi dobijemo delove, alat i uputstvo za montažu, a u život nas pošalju bez životnog uputstva. Ova knjiga je svojevrsno uputstvo za život“, kaže autor.

  Kao neko ko iza sebe ima veliko životno iskustvo, znanje i uspeh, Dušan je rešio da kroz “Umeće preobražaja života” pomogne i posavetuje sve one koji zaista žele da pomognu sebi i pronađu pravi put uspeha i sreće. Ova knjiga svakako nije samo jedna u nizu motivacionih već je prava zbirka mudrosti koja ima dodatnu, najveću vrednost, a to je konkretno životno iskustvo i uspeh samog autora. Jovanović ističe da je ključ za uspeh disciplina i ljubav, zbog čega je kreirao reč „ljubiplina“ koja govori da disciplina u kombinaciji sa ljubavlju ima moć da uradimo sve što poželimo.

  „Umeće preobražaja života“ pored brojnih korisnih životnih poruka sadrži u sebi i opsežnu i raznovrsnu literaturu koju je autor inkorporirao u svoje delo i sakupio na jednu mestu, pa će se čitaoci tako susreti i sa autorima kao što su Vinsent Norman Pil, Danijel Ejman, Žozef Marfi, Dejl Karnegi, ali i mislima velikih ličnosti poput Nikole Tesle, Dalaja Lame, Marka Tvena i mnogih drugih.

  U prijatnoj atmosferi na splavu Suvenir, prisutnima su se obratili i Mirjana Prljević, svetski poznati savetnik sa više od 25 godina iskustva u strateškom pozicioniranju, Miloš Tanasković, dugogodišnji urednik emisije „Profil i profit” na RTS.

  Knjiga „Umeće preobražaja života“ jeste rezultat četrdesetogodišnjeg iskustva autora Dušana Jovanovića, diplomiranog inženjera mašinstva. U subotičkoj kompaniji Joviste, koja je za tri i po godine postala jedna od tri vodeće kompanije u Srbiji za proizvodnju PVC stolarije, autor je stekao bogato iskustvo u konsaltingu, vođenju brojnih seminara, radionica i team buildinga.  Delo je rezultat temeljnog i posvećenog petogodišnjeg rada i kao takvo predstavlja idealno štivo za sve zainteresovane za teme kao što su motivacija, pronalaženje unutrašnjeg mira, život u skladu sa Zakonima Univerzuma i postizanje ciljeva kroz jedinstveni spoj ljubavi i discipline.

  Sa promocije knjige u Gornjem Milanovcu, 12. maj 2023.

  Sa promocije knjige na Paliću, 7. jun 2023.

  Promo video sa promocije knjige u Beogradu

  Sa promocije knjige na RTS-u, 6. jul 2023.

  Sa promocije knjige na televiziji Pink, 5. jul 2023.